Spesielle opplevelser i Orlando

Orlando er et perfekt sted for en familieferie, og du vil ikke bli lei heller siden det er så mange ting du kan gjøre mens du er der. Når du har fått nok av temaparkene i Orlado hva annet er det du kan gjøre? Vel for det første kan du ta en tur til Lake Eola Park. Parken gir en herlig pusterom fra alle de hektiske temaparkene som Orlando har å tilby, og du kan også nyte en hyggelig piknik der, hvis du ønsker å være der i mer enn et par timer. Parken er åpen for publikum hele dagen.

Du kan også besøke det såkalte Ripley's Odditorium hvis du ønsker det. Dette er fylt med noen av de merkeligste tingene du noen gang vil komme over, inkludert krympede hoder og en Rolls Royce laget av fyrstikker. Kanskje den beste delen av turen er det du ser når du ankommer. Den høyre enden av bygningen ser ut som den holder på å synke ned i bakken. Det er litt av et syn.

Hvis du likte raritetene du fant i Ripley's museum vil du også elske Wonder Works. Bygningen her synker ikke, men den er opp ned. Du vil se at taket synker en halvdel ned i bakken og halvveis inn i bygningen under,  som selvsagt er en del av attraksjon i seg selv. Når du er ferdig med å ta bilder av dette skuespillet kan du gå inn og teste dine ferdigheter ved å prøve å lande et kampfly, og klatre som en astronaut i verdensrommet. Dette er definitivt en merkelig, men fascinerende attraksjon som passer for hele familien.

En annen aktivitet som alltid er artig for hele familien er minigolf. Congo River Golf er et flott sted å prøve ut dine crazy golf ferdigheter, med krevende baner blant krokodiller og mye annet rart. Congo River Golf har hele 9 minigolfbaner rundt om i Florida. Gatorland kaller seg for alligator-hovedstaden i verden, og ikke uten grunn. Her finner du tusenvis av alligatorer og krokodiller i alle varianter, og du kan trene dem eller se på wrestling show med dem.

Blir du sulten i løpet av dagen så tar du såklart turen til verdens største Mc Donald's restaurant. Her finner du en meny som ingen annen Mc Donald's i hele verden kan vise til, sammen det største lekeområdet som noen av restaurantene har. Dette er bare noe av det litt uvanlige du kan gjøre på en ferie i Orlando. God ferie til Florida!

Kommentarer