Reiseguide om Florida

Velkommen til denne reiseguiden, som skal ta for seg mange tips og råd for deg som reiser på ferie til Florida. Du vil etterhvert finne informasjon om de ulike feriestedene i solskinnstaten, forslag til utflukter, temaparker, severdigheter, tips om hoteller og mye annet. Florida har etterhvert blitt et yndet reisemål for nordmenn, og den lave dollarkursen har også gjort det til en relativt billig feriedestinansjon.

De mest kjente feriebyene inkluderer Orlando, Miami, Fort Lauderdale og Key West. Men mange andre flotte reisemål som Hollywood, West Palm Beach, Tampa, Vero Beach og Cape Coral finner vi også i Florida. De berømte sumpene i Everglades vil også bli omtalt, med sine alligatorer og luftputebåter. Alle cruisebåtene som hver dag kommer inn til havnen i for eksempel Miami, er et eget kapittel.

Den kanskje mest populære attraksjonen av de alle Walt Disney World finner vi i Orlando. Andre parker i staten er Universal Studios, Kennedy Space Center, Sea World og Epcot Center. Det finnes også mange andre som skal nevnes etterhvert.

Planlegger du en ferietur til Florida, så kan du se fram til en reise full av opplevelser for voksne og barn. Her finner du aktiviteter som passer for alle fra 0 til 100 år, det finnes så utrolig mye forskjellig å gjøre at alle skal bli fornøyd. En reise til USA er absolutt å anbefale hvis du vil ha en innholdsrik og minnerik ferietur, og noen av de beste stedene for å oppleve dette finner du i Florida.

Kommentarer