Florida Reisetips

Florida er et drømmereisemål. Når en stat har kallenavnet solskinnsstaten så vet du at den må være spesiell. År etter år reiser tusenvis av mennesker til Florida på ferie, og de kommer i alle aldre og varierer fra par til familier. Så hvorfor reiser de til Florida? Er det bare på grunn av de store fornøyelsesparkene og feriestedene, eller er det mer å se? Mens mange mennesker liker å tilbringe hele på temaparker som Disney World, Epcot, Kennedy Space Center og Sea World, har Florida også mye mer å tilby. Så selv om fornøyelsesparker ikke er noe for deg, vil du ikke gå tom for attraksjoner å besøke mens du er der.

Florida har også fordelen av å ha en kystlinje på hundrevis av kilometer, og dette betyr at du har utallige strender å velge mellom. Det finnes mange berømte strender i Florida. Fra Daytona Beach hvor du kan være heldig å få med deg klekking av skilpadder hvis du reiser på rett årstid, eller jetset og eleganse på den berømte South Beach i Miami
Strendene i Florida passer også perfekt til soling, bading og avslappelse, men hvis det frister mere med en bilferie, så kjør til enden av USA gjennom Florida Keys forbi steder som egner seg til vannsport og dykking som i Key Largo, hele veien til til Key West.

Feriesteder som Fort Lauderdale, Orlando og Miami er godt kjent blant norske turister, men du skal ikke så langt unna storbyene før du nærmer deg villmarken ute i Everglades. Her kan du reise på spennende utflukter i selskap av alligatorer og andre krypdyr. Florida har også mange andre byer du kan besøke som for eksempel Naples på vestkysten, hvor noen av de beste golfbanene i Florida ligger. Eller hva med å kombinere en ferie med en tur på en av cruiseskipene som reiser fra Florida nedover til Bahamas, Mexico og mange av øyene i Karibien?

Som du ser er en ferie til Florida noe som kan passe for enhver smak, aldersgrupper og ønsker. Dette er hovedgrunnen til at Florida har blitt så populær i det siste, og vil fortsette å være det langt fram i tiden også. Det er kanskje ikke så vankelig å forstå at også mange nordmenn etterhvert har kjøpt seg feriehus i denne delen av verden. Du kan lese mer om solskinnsstaten i denne reiseguiden. God ferie til Florida!

Kommentarer