Shopping i Orlando

Hvis du kjenner noen som har vært på ferie i Orlando, har de kanskje fortalt deg at du burde ta med deg en tom koffert på reisen. Alternativt kan du kjøpe en mens du er der, fordi du trenger en ekstra en for å ta hjem alle varene du vil finne. Orlando er et hotspot for shopping, og du behøver ikke lure på om du finner noe du liker her.

Ingen steder i Florida lager kjøpesentre helt som Orlando gjør. Det er utrolig mange av dem, og kanskje det beste av dem alle, er Mall at Millenia. Senteret åpnet i 2002 og har over 150 forskjellige butikker i den øvre prisklassen. Du finner det i nærheten av den nordlige enden av International Drive. Vær forberedt på å bli fristet av noen av de mest kjente navnene innenfor shopping her. Du finner kjente butikker som Tiffany, Burberry eller Gucci, og ikke minst de berømte Bloomingdale's og Macy's butikker.

Hvis dette høres litt for dyrt for deg, hvorfor ikke prøve gamlebyen i Orlando? Mange elsker dette området, fordi det tilbyr en hel dag ute, med masse å se og gjøre. Det er mange butikker her du kan vandre rundt i, og når det er tid for lunsj kan du ta en pause og velge blant mer enn et dusin forskjellige spisesteder for å ta en matbit. Når du har kjøpt nok til å fylle kofferten, og mettet tørsten og sulten, er det andre aktiviteter å nyte også. På fredager og lørdager er det livemusikk her, og du har dermed alt du trenger for en shopping tur med en liten forskjell.

Booking.com har oversikten over Hotell i Orlando

Orlando Premium Outlets er et annet sted vel verdt å utforske, hvis du vil være sikker på å få så mye for dine dollar som mulig. Du vil finne alle de store merkebutikkene her også, men prisene er mye rimeligere enn de er på kjøpesenterne i sentrum. Og med ett hundre og femti butikker totalt, kan dette være en hel dag med shopping å se frem til. Til slutt hvis du ønsker en annerledes avslutning på shoppingturen,  gå ikke glipp av Osceola Flea og Farmer's Market. Det er bokstavelig talt hundrevis av ulike boder her, med alt fra klær til sukkertøy og DVD filmer. Det er et flott sted og det koster ingenting å komme inn.

Som du ser så finnes det noe for enhver type shopper når du besøker Orlando. Og hvis du er også tynget ned med bæreposer kan du alltids ta en billig drosje tilbake til hotellet ditt, uansett hvilken del i Orlando du tilfeldigvis bor i. God ferie til Florida!