Fisking i Florida

Tusenvis av friluftsmennesker reiser til Florida hvert år, og mange fordi de vil fiske. Etter en rask gjennomgang av alt Florida har å tilby, er det lett å se hvorfor. Alle som ønsker å nyte litt tid utendørs i en flott natur kan finne et sted som møte deres behov, om det er ferskvann eller saltvann som er favoritten.Her kommer noen flotte reisemål som kan benyttes til fisking.

Det beste fiskeværet i verden, som den kalles av lokalbefolkningen, er landsbyen Destin. Byer er oppkalt etter New London's kaptein Leonard Destin. Kysten nordvest i Florida er kjent for sin skjønnhet med hvite strender og smaragdgrønne vann, og Destin sine strender alene tiltrekker seg over fire millioner turister hvert år. Det lille fiskeværet er porten til en av de største flåter av fiskebåter som finnes i staten.  Og mange turister kommer til Destin igjen og igjen for å oppleve spektakulært fiske.

Takket være The Beach Boys har alle hørt om denne kjeden av øyer på sørspissen av Florida. Når du ankommer det vil være lett å se hvordan The Keys har hatt lokket så mange fiskesøkere hit. Foruten det vakre klare vannet, og at øyene kan skryte av en lang fiskesesong med mange forskjellige fisker, er det lett å forstå at dette regnes som et av de beste fiskeplassene i Nord-Amerika. Med så mye territorium å dekke fra den nordlige havnebyen Key Largo til sørspissen av Key West, bør du nesten leie deg en guide for en dag, for å tipse deg om de beste plassene.

For en ferskvannsentusiast, sørg for å stoppe ved den flekkete abbor hovedstaden i verden, Lake Okeechobee. Navngitt av Hitchiti betyr Okeechobee "stort vann" og er den nest største innsjøen i sin helhet i USA, med bare Lake Michigan som er større. Her kan du leie deg hytter som flyter på vannet, og guidede turer over innsjøen er tilgjengelig, noe som er en fin måte å oppleve våtmarksområdet med sin storslåtte natur.

For deg som ikke stiller så store krav til natur og opplevelser, kan hver eneste by i nærheten av vann tilby fisking fra bryggekanten.. Dette er en flott måte å tilbringe en varm ettermiddag ute med venner og familie uten forstyrrende elementer som GPS, båtutleie eller guider. Bare en kort spasertur fra mange turistattraksjoner og hoteller, kan du fiske fra bryggen. Planlegg turen på forhånd og sjekk litt reiseinformasjon hjemmefra før ferien begynner. Fisking i Florida tilfredsstiller de fleste typer av fiskere, så gled deg allerede. God tur til Florida.

Kommentarer

Anonym sa…
har veldig lyst¨å reise bort en tur.finnes det noen som tilbyr "fiskepakker"organisert allerede hjemme i norge,eller er det like greit å ordne seg der borte?er Miami et greit utgangspunkt?
Admin sa…
Kjenner ikke til noen norske firmaer som organiserer dette, men det ordner du greit på plass. Start gjerne i Miami ja, og skaff deg en leiebil for Florida er stort :)