Naples ved Mexicogulfen

Mexicogulfen huser noen av Floridas vakreste byer, og en av dem er Naples. Godt kjent i USA for sine flotte golfbaner, og det er også et innbydende område med vakre sandstrender. Du kan fiske fra piren, et velkjent landemerke, eller leie en båt for en dag med havfiske. I Old Naples Seaport og Marina finner du en charterbåt, hvis du vil bruke tiden i sola, omgitt av det vakre havet.

En spennende attraksjon midt i byen er Naples Zoo, som ikke bare inkluderer dyrene tiger, bjørn, jaguar og sjiraffer for å nevne noen, men også de vakre botaniske hager som er utstillt her. Hvis fornøyelsesparker er favoritt når du reiser på ferie, vil Collier State Park ta deg til en annen type temapark enn bare med berg og dalbaner. Her kan du reise på tur med luftputebåter i Everglades, som er Floridas berømte våtmarksområde. Etter all denne spenningen som har bygget opp appetitten, har Naples noen av de vakreste og naturskjønne restauranter i vannkanten, med god mat for enhver smak. Det finnes en lang rekke forskjellige typer, både med priser og typer av mat.

Oversikt over hoteller i Naples.

Golfspillerne kommer fra fjern og nær for å spille på noen av de mest kjente golfbanene i Florida. Det hevdes at når den første golfbanen i Naples ble bygget, kom Lindberg med sitt eget fly og landet på golfbanen. Noen av de mest fremtredende turneringene i verden spilles her, og Naples har virkelig flere golfbaner pr kvadratkilometer, enn noe annet sted i verden.

Skjønnheten til dette fantastiske stedet ligger ikke bare i sandstrender og golfbanener, for Naples er full av historie og kultur. Arven av Calusa og Seminole indianere har gitt byen noen veldig historiske bygninger, og du kan lære mer om dem i Collier County Museum. Her kan du få et glimt av gamle gjenstander og kulturen som eksisterte her for flere århundre siden. Naples har så mye å tilby fra det gamle og avslappende, til det nye med kjas og mas, og er uten tvil en av de vakreste byene i Florida.

Kommentarer