Legoland i Florida

I Florida finner du utrolig mange temaparker og attraksjoner for hele familien, og nå skal det utvides enda mer. Det er bestemt at det skal bygges et Legoland utenfor Orlando, som kommer til å bli det største legolandet i hele verden. Parken kommer til å bli åpnet i 2011, og kommer som parken i Californa til å lokke til seg besøkende i stor skala. Legoland Water Park vil sikkert bli inkludert, ettersom parken skal bygges i Cypress Garden som allerede har et badeland.

For de av dere som ikke har besøkt Legoland tidligere, kan det nevnes attraksjoner som Splash Battle hvor du leker pirat for en dag, The Dragon er en liten berg og dalbane, Fun Town Fire Academy hvor du kan prøve deg som brannmann og den kjente Volvo Driving School, hvor det blir utstedt førerkort til små sjåfører. Alt i alt blir det over 50 forskjellige attraksjoner, mange forskjellige restauranter og parken får til og med et eget hotell.

Hvis prisene holder seg på samme nivå i Florida som de gjør i California, vil det for en familie på fire koste omtrent 1400 kroner for inngangsbillet i en dag, eller 1800 kroner for et 2-dagers pass. En dag er nok uansett for lite hvis man skal få med seg det meste av det parken har å by på.

Fornøyelsesparken vil trolig bli en like stor suksess som de andre parkene i kjeden, og for deg som skal reise på ferie til Florida, får du nok en attraksjon å besøke. God tur til Legoland og Florida!

Kommentarer