Aktiviteter til ferie i Fort Lauderdale

Hvis du har tenkt å reise på ferie til Florida for din neste utenlandstur, så burde Fort Lauderdale definitivt være på listen over steder å bo. Feriebyen ligger litt nord for Miami, og har fint vær nesten hele året, og du kan se på bildet at det er mye å se frem til her. Dette er definitivt tilfellet hvis du liker å være på eller rundt ved vannet. Med mange kilometervis av kanaler å utforske, er det en av de beste måtene å oppleve Fort Lauderdale på. Byens kanaler har vært der i nesten hundre år, og tusenvis av mennesker nyter dem hver eneste dag.

Disse kanalene kan kanskje best utforskes ved å bestille plass på en av de mange seilbåtene som navigerer dem på daglig basis. Mange av disse båtturene tar deg inn de aller dyreste eiendommene i området, og du kan der se hvem som har penger i Fort Lauderdale, og kan leke rik for en dag, mens du slapper av på en fredelig cruisetur som tar en hyggelig time eller to å fullføre på din ferie i Florida.

Bestill Hotell i Fort Lauderdale her

Når du er ferdig med å drømme og du vil gå tilbake til virkeligheten, er det masse mer å se og gjøre. Hvis du reiser innover i landet noen kilometer kommer du til Weston. Dette er hjemmet til Sawgrass Recreation Park, som gir deg en fantastisk innsikt i Everglades og innbyggerene der. Og mens du kan nyte å se dyrene i sitt eksotiske dyreliv, den beste aktiviteten av de alle er turen med helikopterbåten, som utgjør en viktig del av ditt besøk til Everglades. Du kan aldri være sikker på hvilke dyr og krypdyr du vil kunne se på denne turen, men det er ingenting bedre enn å se Everglades fra en helikopterbåt.

Mens Fort Lauderdale er forbundet med vann på mange måter, har det enda mye mer å by på tørt land. Ta Bonnet House for eksempel. Dette grenser til vann på begge sider, og det hviler på en stripe land som skiller Atlanterhavet fra  The Intracoastal Waterway. Selve huset vil minne deg om det slag som vanligvis finnes på en plantasje. Det er også en velkommen forandring fra boliger du vil se på båtturene. Selv om det er stort, er det ikke så underlig som mange andre eiendommer i Fort Lauderdale. Det har ikke mindre enn fem økosystemer aktive innenfor sitt grunnlag.

Det er mange Fort Lauderdale hoteller som du kan overnatte i som gir deg god tilgang til alle de beste stedene og attraksjonene i området. En anbefaling kan være å bo i nærheten av stranden, noe som gir deg et godt utgangspunkt for resten av ferien. Alt du trenger å gjøre er å bestemme deg for hvor du skal reise først. En ferietur til Florida bør i hvert fall inneholde en tur innom et av de beste reismålene i solskinnsstaten, nemlig Fort Lauderdale.