5 tips om Miami

Miami er et turist paradis, med sine lyseblå vann, forsiktig svaiende palmer og en elektisk blanding av mennesker. Faktisk finnes det så mange tilbud i denne vakre byen at det kan være vanskelig å velge ut de beste attraksjonene. Her er en liste over 5 favoritter i Miami for å hjelpe deg å finne det beste byen har å tilby.

The Everglades National Park har hele 1,5 millioner dekar av sumper med et fasinerende utvalg av dyreliv. Den beste måten å oppleve Everglades på er med en båttur, som du finner året rundt på Flamingo og Gulf Coast. Etter hvert som du reiser gjennom denne tropiske atmosfæren, kan du se alligatorer, krokodiller og mange flere typer i et yrende dyreliv. Miamis berømte varme føles ganske tropisk her, og det er en stor sjanse for at føles som du er i regnskogen og ikke like utenfor Miami.

Bestill Hotell i Miami

For å se glitter og glamour i denne byen, er et besøk til South Beach nødvendig. South Beach er hjem til flotte strender, high end shopping, og glitrende herskapshus. Mens du er der, stopp ved Versace Mansion. Du har kanskje sett det på tv, men den luksusen som palasset har kan bare forstås hvis du ser det med egne øyne. Gågaten Lincoln Road er et vakkert open-air shopping mecca, med designvarer kun den heldige elite faktisk har råd til å kjøpe. Vindushandling er gratis, så ta en ettermiddagstur gjennom noen av disse sjarmerende butikkene. Hvis natteliv er din ting, kan du ikke gå feil på noen av South Beach's barer. Noen av disse har blitt kjent på MTV de siste årene. En spasertur på stranden om natten er uforglemmelig.

Miami Seaquarium vil bli en hit med både for barn og voksne. Det ligger i sentrum av Miami, og dette unike akvarium vil være ulikt alt du noensinne har besøkt. Takket være det tempererte klimaet i Miami, er det mulig å se fantastiske show her året rundt. Sjøløver, delfiner og spekkhoggere, har alle et veldig bra show som vil holde dere fengslet. Du kan også besøke lagunen der Flipper sitt tv show opprinnelig ble filmet og møte Flipper selv.

Enda en attraksjon som er mulig å oppleve i Miami er Miami Metrozoo. Denne massive dyreparken verter dyr fra hele verden i miljøer som har gjenskapt deres naturlige habitat. På Miami Metrozoo vil du kunne se hvite Bengal tigre, løver, koala bjørner, kenguruer og reptil huset blant mye annet. Alle dyrene går fritt, men besøkende er sikret gjennom bruk av vollgraver.

Miami er blitt et senter for kunst og muligheter til å oppleve store live teater florerer her. Jackie Gleason Theater, Actor's Playhouse og Coconut Grove Playhouse er de tre mest kjente, og du kan se show i  Broadway kvalitet spille på hvilken natt som helst. Ballett entusiaster bør ikke gå glipp av sjansen til å se den internasjonalt anerkjente Miami City Ballet, som fokuserer på både etnisk og klassisk stil av ballett.

Miami er en by full av unike muligheter, og det er en by som ingen andre. Ditt besøk der kan kanskje være for kort, men en ting er sikkert: Miami vil alltid trekke deg tilbake igjen. God tur!