4 tips for bra cruisepriser

Før i tiden var cruise forbeholdt de rike og privilegerte. Men i dag har prisene på cruise falt betydelig og det er mange flotte cruisepriser å være oppmerksom på. Du kan rett og slett gå til ditt lokale reisebyrå, bla i noen kataloger, og bestille et cruise, men det beste alternativet er å søke etter gode kjøp på nettet for å sikre at du får de beste prisene. Her er noen tips som vil hjelpe deg å få mest mulig verdi for pengene dine når du bestiller et cruise.

1. Januar til mars er den travleste bookingperioden i cruiseindustrien. Dette er også den tiden da de fleste av de beste tilbudene kommer ut. Byråer kan faktisk komme med insentiver som gratis mobiltelefoner for å friste deg til å bestille. Denne tre måneders perioden er vanligvis den beste tiden å holde et øye oppe for slike spesialtilbud.

2. Ring rederiet å spør om å få snakke med en kundebehandler. Du kan fortelle at cruise er et av alternativene for din planlagte ferie. Sørg for å nevne din alder, sivilstatus, om du reiser med en gruppe, og om du har vært på cruise før. Du kan kvalifisere for visse rabatter, som ikke er oppgitt hos reisebyråene.

3. Bruk et reisebyrå. Reisebyråer enten online eller offline, kan ofte gi deg bedre priser, fordi de kan gi ekstra rabatter som Cruiseselskapene ikke kan. Videre kan et reisebyrå hjelpe deg få mest mulig verdi for pengene dine ved å hjelpe deg velge et cruise som passer best for dine behov. Prøv deg fram hos flere forskjellige, og vær fleksibel på utreisehavn. Kanskje er det billigere fra Orlando enn fra Miami for eksempel.

4. Book tidlig, rundt fire til seks måneder i forveien. Dette vil hjelpe deg til å få de beste cruiseprisene. Cruiseselskapene har en tendens til å rabattere tidlige bookinger, og beveger seg vekk fra last minute tilbud, fordi cruise fylles opp raskere nå til dags. Mange cruiseselskaper tilbyr rabatter til kunder som bestiller tidlig så sørg for å sjekke med ditt reisebyrå for å høre om slike rabatter, fordi de ofte ikke er publisert på nettstedene til selskapene. En annen fordel med en tidlig bestilling, er at du har en større mulighet til å få lugaren eller suiten av ditt valg.

Om du ikke har reist på en cruiseferie før, har du absolutt noe å se frem til. Et cruise i Karibia er en opplevelse du sent vil glemme. Du vil komme innom drømmereisemål som Bahamas, Cozumel, Cayman Islands og Jamaica for å nevne noen. Kombiner dette gjerne med en ukes ferie på hotell i Florida, og drømmeferien er et faktum. God tur.

Kommentarer